English  Italian  Spanish  Macedonian  Bulgarian   

Што нудиме

Последни вести

20 September 2019

Социјално земјоделство во Европа: Здружението Институт за развој на заедницата на завршен состанок во Тетово, Македонија

На 20 Септември 2019 година во Тетово, Македонија беше одржан завршниот состанок во рамките на ФАССТ проектот (Formazione per Agricoltura Sociale e Sviluppo Territoriale/ Обука за социјално земјоделство и територијален развој), кофи

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
19 September 2019

Социјално земјоделство во Европа: : Здружението Институт за развој на заедницата- ИРЗ дел на FASST завршниот состанок во Тетово, Македонија

На 19 септември, 2019 ИРЗ се сретнаа со 9 други партнери од 5 земји (Белгија, Бугарија, Италија, Македонија и Шпанија) во Тетово, Македонија, со цел да дискутираат специфични точки на ФАССТ (Formazione per Agricoltura Sociale e Sviluppo

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
12 February 2019

Втор мултиплаер настан организиран во УРБАН Клуб, Тетово, Македонија на 12.02.2019

Вториот мултиплаер настан беше организиран во просториите на УРБАН Клуб, Тетово и на истиот присуствуваа 22 лица. На настанот беа претставени резултатите постигнати во текот на имплементацијата на проектот

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ